Diumenge 7 de maig, a les 19 h a la Masia Torreblanca a Olèrdola; hi haurà un concert a càrrec d’Andrea Motis amb opció de berenar-sopar amb les propostes culinàries de Cal Blay i/o Visita al Celler de l’Heretat Can Llopart

ANDREA MOTIS TRIO
Grans temes del Jazz Internacional

Andrea Motis, cantant, compositora, trompetista i saxofonista, és una de les artistes de jazz de major projecció internacional. Als onze anys va ingressar a la Sant Andreu Jazz Band, i als catorze va gravar el seu primer disc amb Joan Chamorro com al seu mentor. Al llarg de la seva carrera, Andrea ha col·laborat amb artistes llegendaris com Quincy JonesOmara Portu-ondoMilton Nascimento i ha realitzat concerts en alguns dels escenaris més representatius del jazz del planeta, com el Tokyo Jazz FestivalJazz at Lincoln Center de New York.

L’exquisida destresa vocal de l’artista barcelonina, posseïdora d’un frasejo succint, situa a Andrea Motis, estilísticament, en les proximitats de Billie Holiday o Norah Jones. Com a trompetista, Motis demostra a més un precís sentit del swing melòdic.

Ara torna al Musicveu en format trio i ens deleitaran amb un repertori variat dels millors èxits del soul, jazz internacional de tots els temps.

FORMACIÓ

Andrea Motis, veu i trompeta
Josep Traver, guitarra
Giuseppe Campisi, contrabaix
 

Per tal de gaudir al màxim de l’espai on es durà a terme aquest concert, el Festival ofereix l’opció Concert + Musictast by Cal Blay, Visita + Concert o bé Visita + Concert + Sopar al Mirador de les Caves by Cal Blay.