Compromís amb la Sostenibilitat

Hola família gastronomica!

avui ens enorgulleix anunciar que Cal Blay, s’ha unit al moviment de sostenibilitat turística a Barcelona, formant part de la Destinació Barcelona Biosphere. Aquest reconeixement no només ens compromet a nosaltres, sinó també a més de 800 empreses de la ciutat i les comarques de Barcelona, que treballem per promoure un turisme respectuós i compromès amb l’entorn.

Certificació Platinum

La Certificació Platinum que ha rebut la Destinació Barcelona posa de manifest la nostra voluntat de liderar el canvi cap a un turisme i una restauració més sostenible, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Cal Blay i altres empreses adherides ens comprometem a seguir aquests principis i aportar el nostre granet de sorra cap a un futur més equilibrat i just per a la ciutat i les seves comarques.

A Cal Blay, creiem fermament que la sostenibilitat no només és una tendència, sinó un compromís amb la nostra comunitat i el nostre planeta. Apostem per un model respectuós amb l’entorn i que tingui un impacte positiu en la realitat social, econòmica i cultural de Barcelona i les seves comarques.

La Destinació Barcelona Biosphere és un referent, on cada experiència és única i generadora d’impacte positiu. Estem dedicats a garantir el respecte per l’entorn tant per als qui viuen aquí com per als qui ens visiten, assegurant que cada moment a Barcelona sigui inoblidable i sostenible.

Us convidem a descobrir i gaudir de tot el que Cal Blay tenim per oferir-vos. Una experiència gastronòmica única que combina sostenibilitat i autenticitat. Aprofiteu per viure una experiència que no només us deixarà un bon record, sinó que també contribuirà a un futur més òptim per a tots.