Descobrint el territori

Explorar el nostre territori i acabar amb un bon vermut no té preu! 

Tres parades, tres històries

El passat 14 d’abril, ens vam aventurar en una experiència que va despertar els sentits de tots els assistents: una estimulant caminada des del nostre Hotel Boutique Font de la Canya, que ens va portar a descobrir tres cellers de la zona: ArtcavaRaventos BasagoitiEl Jardi del Sentits 

De copa en copa

En aquest viatge ple de descobriments, cada pas ens acostava més a la riquesa dels vins i caves locals. Amb cada visita, vam ser acollits amb la calidesa dels propietaris i enòlegs, que compartien amb nosaltres les seves passions i coneixements. Va ser una oportunitat única de conèixer de primera mà el treball i la dedicació que hi ha darrere de cada copa.

Als cellers, vam tenir el plaer de tastar una àmplia varietat de vins i caves, des de les notes vibrants d’un cava fresc fins als rics aromes d’un vi envellit en bótes de roure. Amb cada glop, vam explorar la complexitat i l’essència del territori, mentre els productors ens guiaven a través de les seves històries, plenes de tradició i innovació.

Un final perfecte

Després d’immersos en aquest món de sensacions, vam posar punt final a la jornada amb un relaxant vermut a l’Hotel Boutique Font de la Canya. Envoltats de la bellesa del paisatge i la companyia de nous amics, vam compartir emocions i vivències, convertint aquesta experiència en un record impereceder.

Gràcies a tots els participants per fer possible aquesta jornada memorable. Ens veiem a la propera ruta circular pels cellers!