El passat 15 de març, l’Hotel Boutique Font de la Canya va acollir un esdeveniment gastronòmic inoblidable, un àpat on es fusionar l’exquisida cuina de Cal Blay i els deliciosos formatges artesans de Xerigots.

Envoltats de vinyes i oliveres, a Avinyonet del Penedès, els comensals van tenir l’oportunitat de degustar una selecció de plats escollits especialmente per a l’ocació.

El menú, va començar amb una copa de benvinguda acompanyada d’una galeta cruixent d’almadroc i poma verda. Seguidament, es va presentar un entrant, un mini de tomàquet confitat amb stracciatella de burrata, acompanyat d’una copa de cava que elevava encara més l’experiència.

El moment àlgid de la nit va arribar amb la selecció de 9 formatges maridats amb vins i caves del territori, una oda al paladar que captivava amb cada mossegada. Posteriorment el “platillu” de bolets saltats amb suc de rostit i tòfona, acompanyat de Valley d’Or i cruixent de pa, va transportar de nou a els assistents a un viatge de sabors intensos i sofisticats.

Per culminar l’experiència amb dolçor, es van presentar les postres cítriques, destacant el pastís de formatge Shropshire amb Malvasia de Sitges, una combinació que tancava la gastronomía de la nit amb perfecció.

En resum, l’esdeveniment a l’Hotel Boutique Font de la Canya, amb la col·laboració de Cal Blay i Xerigots, va ser una veritable delícia per als sentits, una oportunitat per a viure i gaudir de l’excel·lència gastronòmica en un entorn incomparable.

MÉS SOBRE XERIGOTS

El cor de Xerigots es troba en un antic celler del segle XIX, situat en un dels carrers més emblemàtics de Vilafranca del Penedès, el carrer Comerç. Aquest espai no només és el lloc de treball de l’equip, sinó també un centre d’activitats on es promou la cultura del vi i el formatge a través de diverses iniciatives i esdeveniments. Més informació a xerigots.cat