Dissabte 28 d’abril, a les 20 h a Heretat Can Llopart a Subirats; hi haurà un concert a càrrec de Ramon Mirabet amb opció de sopar amb les propostes culinàries de Cal Blay i/o Visita al Celler de l’Heretat Can Llopart

RAMON MIRABET

Ramon Mirabet és un cantant català resident a Sitges, que va arribar a l’èxit l’any 2010 gràcies a la seva participació en el concurs de la televisió francesa ‘La Nouvelle Star’. El 2013 va publicar el seu primer àlbum, ‘Happy Days‘, autoproduït i finançat pel mateix artista, gràcies als diners que va estalviar durant molts anys tocant al carrer.

El 2016 és l’any en què publica el seu segon àlbum, ‘Home is Where The Heart Is‘, tema que va aparèixer a l’anunci d’Estrella Damm amb el seu èxit ‘Those Little Things‘.

Begin Again” és el títol del seu tercer disc en què ha continuat treballant com a productor. A les cançons de Mirabet s’ajunten melodies animades i netes amb lletres en anglès que parlen sobre experiències vitals com l’amor i l’amistat.

Mirabet fa una parada de la seva gira internacional al Músicveu per oferir-nos un repertori dels seus grans èxits en format acústic.

L’oportunitat per a viure Ramon Mirabet en directe en un indret magnífic!

Per tal de gaudir al màxim de l’espai on es durà a terme aquest concert, el Festival ofereix l’opció Concert + Musictast by Cal Blay, Visita + Concert o bé Visita + Concert + Sopar al Mirador de les Caves by Cal Blay.