Esdeveniments increibles! 

Hola família gastronòmica! 

Avui us volem parlar d’un macroesdeveniment que va deixar a més d’un sense paraules! Us imagineu un esdeveniment de més de 2.500 persones? Doncs no us perdeu el vídeo que trobareu al final del post! 

El passat 26 d’octubre l’espai majestuós de la San Miguel Tarraco Arena, vam tenir el privilegi de realitzar un esdeveniment gastronòmic que ha superat totes les expectatives. Amb una capacitat impressionant de 2500 persones, aquest espai emblemàtic va acollir una gran festa corporativa, on el bon menjar i el servei excepcional van ser uns dels protagonistes indiscutibles.

Situat a la ciutat de Tarragona, la San Miguel Tarraco Arena és molt més que un simple espai per a esdeveniments. És un edifici històric d’estil modernista construït per l’arquitecte local Ramón Salas Ricomá i que està considerat com una de les primeres mostres del Modernisme a la província de Tarragona. Amb una ubicació estratègica i fàcilment accessible, és l’epicentre és una molt bona alternativa per esdeveniment d’aquesta envergadura a la comarca. 

Amb cada detall cuidat fins a la perfecció, vam transformar aquest espai extraordinari en una experiència gastronòmica única. Des dels primers instants, els nostres convidats van ser envoltats per l’ambient vibrant de la plaça, mentre exploraven els racons de la seva arquitectura imponent i degustaven els nostres plats. 

En ell vam oferir una gastronomia exquisida que capturava la diversitat i la riquesa de la nostra cuina. Des de les delícies culinàries locals fins als plats internacionals més sofisticats, en definitiva, una experiència que va anar més enllà de les paraules, i que us convidem a descobrir per vosaltres mateixos.