Durant el mes de juny s’acabaran d’obrir la resta de restaurants de Cal Blay que encara romanen tancats. El Vinticinc, a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès); la Masia d’Esplugues a Esplugues de Llobregat (Barcelonès) i el nou restaurant de Cal Blay: El Nàutic, situat al Club Nàutic de Vilanova.

A continuació us presentem les dates de reobertura i els horaris:

Vinticinc

Obertura dijous 4 de juny. Migdies de dilluns a diumenge, de 13 h a 16 h. Dimarts tancat.

Masia d’Esplugues

Obertura dijous 4 de juny. Migdies de dilluns a diumenge, de 13 h a 16 h.

El Nàutic

Obertura dijous 11 de juny.

Restaurants ja oberts

D’altra banda, tant el Mirador de les Caves com Cal Figarot, ja donen servei a les seves terrasses; i a l’interior també, en el cas del Mirador de les Caves. A més a més, s’amplia l’horari del Mirador, i obrirem les nits de divendres i dissabte a les 20 h, a partir de juny. Unes nits que seran màgiques amb unes propostes per gaudir al màxim. Podeu consultar tota la informació al nostre web:

[+ info] Mirador de les Caves
[+ info] Cal Figarot

Reserves

Per a la vostra comoditat us recomanem que reserveu abans de venir als nostres restaurants. Així, us podrem oferir un servei òptim. Gràcies!

Prevenció

Podeu consultar aquí les mesures per a la reducció i la prevenció del contagi de COVID que hem establert a Cal Blay. Veureu que les cartes les podreu descarregar al vostre telèfon mòbil en format QR, i que disposareu de gel sanitari a l’entrar. És important que seguiu les normes proposades per, entre tots, reduir la possible exposició al coronavirus.

Us esperem als nostres restaurants amb els braços oberts!