Esdeveniment Rodeo Party teambuilding per empreses Cal Blay Catering

Avui us volem parlar sobre l’esdeveniment Rodeo Party teambuilding de Cal Blay, una de les festes més èpiques que hem organitzat aquest estiu: la nostra espectacular “Rodeo Party” a les Caves Codorníu! Prepareu-vos per veure el vídeo, perquè realment va ser una passada!

Benvinguts al Far West

Imagineu-vos això: arribeu a les majestuosament històriques Caves Codorníu i de sobte us trobeu en un veritable poble del Far West! Sí, ho heu llegit bé. Vam transformar aquest indret emblemàtic en una festa de rodeo completa amb fustes, cactus gegants i bales de palla. Evidentment faltava John Wayne, però l’esperit del vaquer estava a tot arreu!

Diversió a cavall… mecànic

Quina mena de Rodeo Party seria sense un toro mecànic? Exacte, vam tenir un toro mecànic que va treure el millor (i el pitjor) de tothom. Les rialles estaven assegurades mentre veiem els invitats intentant no sortir volant.  Alguns van descobrir talents ocults, i altres… bé, podrien necessitar una mica més de pràctica!

Menjar Tex-Mex i BBQ per a tothom

Però anem al que tots estàveu esperant: el menjar! A Cal Blay vam tirar la casa per la finestra amb un menú que combinava el millor del tex-mex i una deliciosa barbacoa . Hamburgueses sucoses, costelles caramel·litzades, nachos amb formatge fos.

Música country i ball

I què seria una festa sense música? Des dels passos de two-step fins als balls de línia més endiablats, l’energia era contagiosa. Fins i tot els més tímids van acabar deixant-se portar pel ritme, i no hi havia manera de treure’ls de la pista!

Fomentant els vincles d’equip

Aquesta festa no va ser només per divertir-se (que també!). Els esdeveniments d’empresa a l’estiu com aquest, són genials per fomentar els vincles amb l’equip. Res com veure el teu cap intentant aguantar-se al toro mecànic per sentir-te una mica més unit, oi? Les rialles compartides i els moments de camaraderia creen records que duren molt més enllà de la jornada laboral.

Gràcies!

Volem agrair a la Lapica Trips & Events, a tot l’equip de Codorníu i Cal Blay Catering per la seva dedicació per fer d’aquest esdeveniment una nit inoblidable. 

I fins aquí el nostre relat del Rodeo Party. Ens veiem aviat, cowboys i cowgirls!

 

Vols veure més?? Visita a nostra pàgina!