Dissabte 1 de juliol, a les 20 h a Caves Rovellats hi haurà un concert a càrrec de Clarence Bekker Band  amb opció de berenar-sopar amb les propostes culinàries de Cal Blay i/o Visita a Caves Rovellats. 

CLARENCE BEKKER BAND

Clarence Bekker té la virtut d’arribar a l’ànima de qualsevol que l’escolti. Posseeix una veu profunda, magnètica i vibrant que dignifica el repertori dels grans mestres de la història del soul, el funk i el pop. En la seva llarga trajectòria, ha tocat amb bandes com la reeixida Swinging Soul Machine, del col·lectiu de world music 08001 i ha aconseguit èxits memorables: com per exemple, gravar una versió de “Stand by Me” amb milions de reproduccions a la xarxa, o participar en el projecte internacional Playing for Change. Escoltant-lo en directe oblidaràs la nostàlgia de Marvin Gaye que tots portem dins i tornaràs a il·lusionar-te amb el soul com si fos la primera vegada.

Amb la Clarence Bekker Band, que va fundar el 2016, el músic surinamès ha reunit alguns dels millors intèrprets de Barcelona, ​​ha viatjat per mig món i ha enregistrat un celebrat disc, “Changes” (Jazz Activist, 2020), que el confirma com un dels grans artistes de soul, funk i r’n’b dels nostres temps.

Un concert ple de ritme i energia que et sorprendrà!

Visita Caves Rovellats

El Festival Musicveu dóna l’oportunitat de complementar aquesta actuació musical amb una visita a la Caves Rovellats.

La visita a Caves Rovellats ofereix un recorregut complet en un entorn històric envoltat de jardins modernistes i vinyes pròpies on descobrir tots els secrets del cava. Un viatge al passat en un espai en harmonia amb la natura i la terra, que s’endinsa en la història d’una família vinculada al món del cava. La visita passa per la capella familiar dedicada a la “Moreneta”, la Mare de Déu de Montserrat, el celler i la cava on elaboren els seus productes i la cava radial, una original estructura d’estrella de sis puntes amb una rotonda central a 12 metres de profunditat, única al món.

Preu visita: 16€, inclou degustació d’un cava en finalitzar la visita
Horari visita: abans del concert a les 18:00h

El Musictast

Per aquest concert, el Musicveu també ofereix l’opció de finalitzar la vetllada amb un sopar als Jardins de Codorníu, degustant un menú gastronòmic a càrrec de Cal Blay.

El MUSICTAST és una proposta gastronòmica que ofereix el Festival Solidari Musicveu en finalitzar el concert i que ens arriba de la mà de Cal Blay. L’adquisició del musictast dóna dret a un Menú amb 4 tapes, postres i 2 copes de vi o cava que es podran bescanviar una vegada finalitzi l’actuació. Durant l’actuació també hi haurà una FOODTRUCK amb servei de begudes i snaks per a tothom qui ho desitgi.

Preu Musictast: 25€

Viu l’experiència Musicveu a Caves Rovellats! 

* Les opcions de visita i sopar que es detallen són exclusius per als assistents al concert i així es detallen en la compra d’entrades. En cas d’haver adquirit entrada només al concert i estar interessats posteriorment en el sopar o la visita, cal enviar un email fent la vostra sol·licitud a musicveu@pinnae.cat i des de l’organització us confirmaran segons disponibilitat.