Diumenge 28 de juny, a les 20 h al Celler Codorníu hi haurà un concert a càrrec de Manel Fuentes & The Spring’s Team Band amb opció de sopar als Jardins de Codorníu i/o Visitar el Celler de Codorníu

MANEL FUENTES & THE SPRING’S TEAM BAND

Tribut a Bruce Springsteen

MANEL FUENTES, el carismàtic presentador segueix de gira permanent amb el seu sentit homenatge a un dels cantants de referència del panorama interna-cional, BRUCE SPRINGSTEEN. Després de més d’una dècada en actiu amb la banda SPRING’S TEAM, es manté en plena forma oferint un xou enèrgic i emotiu, tractant de captar de la millor manera l’essència dels concerts del mateix BOSS de New Jersey.

Acompanyat per una banda de 8 músics professionals, Manel Fuentes fa un llarg recorregut de més de dues hores pels principals èxits del mític cantant nord-americà, incloent-hi els temes indispen-sables per a tot amant de BRUCE SPRINGSTEEN.

Un espectacular show de la mà d’una de les principals estrelles de l’entreteniment del nostre país, en un entorn incomparable!

Visita el Celler de Codorníu

El Festival Musicveu dóna l’oportunitat de complementar aquesta actuació musical amb una visita al Celler Codorníu.

La visita al celler ofereix un recorregut per la història de Codorníu. S’inicia amb una benvinguda a la Sala Puig “la Catedral del Cava”, segueix amb un passeig modernista per l’obra arquitectònica de Josep Puig i Cadafalch declarada Monument Històric Artístic en 1976. S’explicarà breu història i patrimoni de la família Codorníu i es passejarà en trenet pels Jardins de les caves Codorníu. A continuació es realitzarà un descens per les caves subterrànies amb exposició de maquinària tradicional per a la elaboració del cava i recorregut per les caves més antigues finalitzant amb la degustació de 1 cava i most per als menors de 18 anys i passeig per l’exposició de productes.

Preu visita: 10 €, inclou degustació de 1 cava i most per als menors de 18 anys
Horari visita: abans del concert a les 18:30h

Menú gastronòmic als Jardins de Codorníu

Per aquest concert, el Musicveu també ofereix l’opció de finalitzar la vetllada amb un sopar als Jardins de Codorníu, degustant un menú gastronòmic a càrrec de Cal Blay.

Els Jardins de Codorníu es troben situats en plena natura vitícola, als peus del celler de Codorníu, declarat Monument Històric Artístic Nacional, amb una arquitectura modernista que crea un ambient peculiar fruit d’aquestes atractives i delicades formes. Un indret idílic per gaudir d’aquesta vesprada.

El menú estarà disponible pròximament.

Preu menú: 37 €

Viu l’experiència Musicveu al Celler Codorníu! 

* Les opcions de visita i sopar que es detallen són exclusius per als assistents al concert i així es detallen en la compra d’entrades. En cas d’haver adquirit entrada només al concert i estar interessats posteriorment en el sopar o la visita, cal enviar un email fent la vostra sol·licitud a musicveu@pinnae.cat i des de l’organització us confirmaran segons disponibilitat.