Tapes i cava a la fresca

Els Jardins de Codorníu és la nova proposta estiuenca de Codorníu: un agradable espai ubicat al voltant del mític celler, on es podrà degustar una copa de cava i tapes elaborades per Cal Blay.

Horaris

D’11.00 h 16.00 h de dilluns a diumenge

De 19.30 h a 0.00 h de divendres a dissabte

Reserves

Telèfon 674 34 52 32

Un indret únic

Els Jardins de Codorníu es troben en plena natura vitícola, als peus del celler declarat Monument Històric Artístic Nacional, que bé val una visita. Allí es podran tastar els nostres plats, elaborats amb producte local de al Penedès i acompanyats d’una copa de vi o de cava. Us hi esperem!

 

 

Raventós Codorníu, 5 segles d’història

L’empresa elaboradora de vins i caves més antiga de país, Raventós Codorníu, és símbol de continuïtat, innovació i fidelitat als seus orígens. La companyia compta amb cinc segles d’història, concretament des de 1551, i una experiència que combina tradició i modernitat, el que dóna com a resultat cellers líders en les seves zones vinícoles, capaços d’innovar i de donar resposta a la creixent demanda de caves i vins singulars .  

Amb quinze cellers emblemàtics entre Espanya, Argentina i Califòrnia; així com 3.000 hectàrees de vinya en propietat, Raventós Codorniu és un dels principals líders mundials en viticultura i saber enològic.

Veniu a descubrir aquest gran celler i a gaudir de la nostra gastronomia!