Dissabte 28 de maig, a les 20 h a la Masia Torreblanca de Sant Miquel d’Olerdola hi haurà un concert a càrrec de Las Migas amb opció de sopar-berenar amb les propostes culinàries de Cal Blay i/o visita a la Masia Torreblanca.

LAS MIGAS

Presentació nou disc i espectacle “LIBRES”

Las Migas presenten el seu nou disc. És un treball introspectiu per mostrar el jo individual, en contrast amb el jo col·lectiu a través de la seva música, de les seves veus i instruments, a plena veu. Un espectacle ple de força i energia.

Les components són quatre dones valentes i flamenques que tornen al panorama musical nacional amb un nou disc anomenat ‘Libres’. Aquest nou treball veurà la llum el divendres 22 d’abril i serà presentat el 27 d’abril a la sala Luz de Gas (Barcelona), dins la nova edició del Guitar BCN Festival, amb un directe que promet ser tota una revolució. Segueix el vídeo del seu primer single ‘Antonia’ que arriba amb la mateixa alegria contagiosa que les caracteritza.

FOODLOVERS – MUSICTATS

Per tal de gaudir al màxim de l’espai on es durà a terme aquest concert, el Festival ofereix l’opció de visitar la Masia Torreblanca abans del concert, a les 18:30h, així com la possibilitat de finalitzar la vetllada gaudint del MUSICTAST de la mà de Cal Blay.

VISITA SOLIDÀRIA AL CELLER:
El preu de la visita a la Masia Torreblanca és de 10€/persona i la Masia Torreblanca destinarà els diners de les visites a la causa solidària del Festival.
El preu del MUSICTAST by Cal Blay és de 25€/persona.

Aquí us detallem aquestes propostes complementàries al concert: