Diumenge 20 de febrer, de 12 a 16 h, l’ENOTOUR Cal Blay fa parada a Llopart

ENOTOUR Cal Blay

L’ENOTOUR  és una proposta que fusiona el plaer de la gastronomia, els vins i caves dels cellers amb la diversió en família i amics. Tot això en entorns idíl·lics a l’aire lliure com són les vinyes del Penedès. Aquesta tercera edició serà al prestigiós celler Llopart, al costat del Mirador de les Caves, un dels miradors més privilegiats del Penedès.  

De 12 h a 16h podràs prendre una copa d’escumós amb els aperitius i les propostes gastronòmiques de Cal Blay. També podràs gaudir de la música dels aQstica, amb versions d’èxtis de tota la vida amb un segell personal i molt íntim. 

Què trobaràs a Enotour?

Escumós Llopart a copes
Els aperitius i els Platets de Cal Blay per fer l’aperitiu o un dinar informal entre vinyes
Música en directe de la ma d’aQstica
Uns paissatges vitícoles i del Penedès per somniar
Aparcament al mateix celler
L’entrada és lliure però si no te la vols perdre pots comprar un Pack Gastronòmic Anticipat per 20€ que inclou:

2 degustacions Llopart
1 degustació d´aperitiu
2 degustacions gastronòmiques

Llopart 

Llopart és un insigne celler ubicat a Subirats, que elabora vins escumosos segons el mètode tradicional des de 1887 i que forma part de Corpinnat.
Segons un document escrit en llatí que porta la data de 7 de gener de 1385, Bernat Llopart va rebre la cessió d’unes vinyes situades a l’actual Heretat de Can Llopart de Subirats. És la primera referència a la vinculació entre els Llopart del Penedès i la viticultura, una relació que s’ha mantingut de manera ininterrompuda fins avui en dia. Tastar els seus productes és tota una experiència.

aQstica

aQstica són uns músics que toquen moltes d’aquelles cançons que tots guardem a l’arxiu de la memòria, cuinades en format acústic. Músiques diverses que conviuen al mateix repertori quan les passem pel túrmix d’aQstica. Vine a escoltar a aquest trio format per veu, guitarra i contrabaix i les seves versions tan autèntiques.