Una aventura gastronòmica

Aquest febrer arriba un nou projecte culinari: La Plural. Un espai de trobada on menjar sense convencionalismes al cor de Sant Sadurní d’Anoia. A la Plural trobareu una cuina oberta en tots els sentits: en el gastronòmic,  amb receptes saludables, tradicionals o de fusió; en l’horari, amb els fogons a punt en qualsevol moment; i en el conceptual, amb un ambient on tothom hi té cabuda, sense etiquetes ni prejudicis.

 

Modernitat i flexibilitat

Amb La Plural també arriba una nova generació de restaurants post covid i tot els canvis que això comporta. Amb servei delivery i take away i una cuina oberta durant 12 hores. Però, sobre tot, amb totes les facilitats per teletreballar des de La Plural: bona connexió wi-fi, endolls i zones de recàrrega per laptops i smartphones.

 

 

Sumem vida!

La Plural té una missió, que és la d’escampar el seu missatge:  En Plural la Vida Suma. Aquesta idea ens parla del fet que tots junts formem una comunitat i que, aquesta, és variada en gustos i preferències, i aquí rau la riquesa. A La Plural hi ha un plat, un lloc i un moment per cadascú.  I cada tria és respectada.

Aquesta aventura gastronòmica comença el dia 18 de febrer a Sant Sadurní d’Anoia, però esperem que els ideals de La Plural s’escampin per tot arreu.

On som?

Plaça de l’Ajuntament, 7. Sant Sadurní d’Anoia.

Contacte

santsadurni@laplural.cat
664 42 05 67