El Nàutic, nou restaurant Cal Blay

Cal Blay i el Club Nàutic Vilanova (CNV) han arribat a un acord per a la gestió de la restauració a l’espai situat al primer pis del nou edifici del club. Jaume Ballbé, president del CNV i Santi Carda, CEO de Cal Blay, han signat el contracte de lloguer que donarà lloc al nou restaurant: El Nàutic.

 

 

Quan els restaurants puguin obrir de nou, El Nàutic estrenarà espai amb un disseny modern i harmònic amb el port de Vilanova i l’ambient mediterrani de l’entorn. Se serviran esmorzars, vermuts, dinars, copes de vespre i nit. Aquest restaurant obert a tots els públics oferirà una carta casual i una altra de marinera.

Restaurants Cal Blay

D’aquesta manera, El Nàutic es convertirà en l’última incorporació dels restaurants gestionats per Cal Blay, essent el primer a la vora del Mar. Cal Blay ofereix la seva cuina a tres restaurants del Penedès: el Vinticinc, a Sant Sadurní, el Mirador de les Caves, a Subirats i Cal Figarot, a Vilafranca. A més, també gestiona la històrica Masia d’Esplugues, a Esplugues de Llobregat. 

Des de Cal Blay esperem amb il·lusió el moment d’engegar aquest nou projecte a Vilanova perquè tothom el pugui gaudir ben aviat.