Us presentem una activitat enoturística per esprémer l’agost sense viatjar lluny: Visita a Codorníu i sopar temàtic de peix blau.

Horari

La visita guiada per Codorníu comença a les 20 h. Durada aproximada activitat: entre 45 minuts i 1 h.
El sopar temàtic és a les 21 h a Els Jardins de Codorníu.

Reserves

Telèfon – 674345232
Correu electrònic – jardinscodorniu@calblay.com

 

 

Un menú sorprenent: sà i deliciós

Els plats que proposem es basen en el peix blau que és un dels aliments més saludables de la dieta mediterrània. Entre molts dels seus beneficis hi ha l’aportació en àcids grassos Omega 3. Aquests greixos tenen un efecte positiu en la prevenció de malalties cardiovasculars, ja que ajuden a reduir la pressió arterial, augmenten el colesterol bo i redueixen el dolent i els triglicèrids.

Durant el sopar podreu tastar el nostre tàrtar de tonyina amb guacamole, verat amb escabetx i verduretes i les delicioses sardines a la brasa amb pa amb tomàquet. Diferents preparacions i coccions per gaudir al màxim d’aquests peixos.

 
El modernisme i Codorníu

A la visita guiada descobrireu la història dels edificis de Codorníu: El 8 de febrer de 1898, Puig i Cadafalch, escriu a Manuel Raventós amb motiu de l’encàrrec que havia rebut de realitzar uns cellers per Codorníu. En aquell moment Puig i Cadafalch tenia 31 anys però ja era un arquitecte de renom avalat per obres com Els 4 gats o la casa Amatller del Passeig de Gràcia. Durant la visita podreu veure les cartes manuscrites!

A més, l’activitat inclou: Copa de benvinguda a la Sala Puig, audiovisual sobre l’arquitecte, recorregut pels Jardins, visita del Museu (antiga sala de premsatge) i
Celler Gran i explicació de la icònica Torre Modernista.

[+ info Codorníu]