Una nova edició de vetllades entre jardins i edificis modernistes

Els Jardins de Codorníu arrenquen de nou el 21 d’abril amb cava, gastronomia, concerts, activitats healthy i més novetats. Reprenem aquesta original proposta amb el bon regust de l’any anterior, que tot i les limitacions de la pandèmia.

Els Jardins de Codorníu: Exterior o interior

Enguany, les vetllades podran ser a l’exterior , enmig dels elegants jardins, o a l’interior, a la règia casa pairal de Codorníu, que consta d’una sala central i de menjadors privats. Una oportunitat de dinar o sopar a un espai exclusiu que convertirà l’experiència en un record inoblidable. Alguns vespres d’estiu també hi haurà programades activitats especials com ara visites al celler, concerts i altres esdeveniments.

Un indret únic per descobrir

Els Jardins de Codorníu es troben en plena natura vitícola, als peus del celler de Codorníu declarat Monument Històric Artístic Nacional, amb una arquitectura modernista que crea un ambient peculiar fruit d’aquestes atractives i delicades formes. 

Gastronomia Cal Blay

I un any més gestionarem i cuinarem perquè els Jardins de Codorníu repeteixin l’èxit de l’anterior edició. Hi haurà novetats culinàries però també els plats senzills que tant ens agraden i que mai fallen. Tot pensat per a maridar amb els caves i vins de Codorníu. Us hi esperem!

Horaris

D’11.00 h 17.00 h de dimarts a diumenge (del 22 d’abril fins a Sant Joan)
D’11.00 h 17.00 h de dimarts a diumenge i de 20.00 h a 1.00 h de dijous a diumenge (horari d’estiu)

Reserves

674 34 52 32
jardinscodorniu@calblay.com