Concerts a Cal Figarot

Amb la idea de reprendre l’activitat i el bon ambient a Cal Figarot, el local dels Castellers de Vilafranca, s’organitzen diversos concerts al llarg dels dos pròxims mesos. El primer serà aquest dissabte, 12 de desembre, a les 7 del vespre. Serà amb Carles Belda i Marc Serrats, que portaran a Vilafranca l’espectacle ‘Dos Pardalets’.
Els propers concerts seran diumenge 20 de desembre, a les 12 del migdia, ‘Nocturns i Diamants. Coloma Bertran convida JU.’dissabte 16 de gener, a les 7 del vespre, ‘Gaya‘, amb Heura Gaya i Abel Serra; i diumenge 31 de gener, també a les 12 del migdia, amb Alba Careta i Jofre Fité.

Concert & Tapes

Durant el concert, a més de passar una estona deliciosa, podreu gaudir de la nostra selecció de tapes i platillus, acompanyant-los de vermut, cervesa, vi o cava. Un berenar-sopar musical!

Dates i horaris

  • Dissabte 12 de desembre, 19:00h. ‘Dos pardalets’ Carles Belda i Marc Serrats.
  • Diumenge 20 de desembre, 12h. ‘Nocturns i Diamants. Coloma Bertran convida a JU’. Coloma Bertran i Judit Puigdomènech.
  • Dissabte 16 de gener, 19:00h. ‘Gaya’, amb Heura Gaya i Abel Serra.
  • Diumenge 31 de gener, 12h, amb Alba Careta i Jofre Fité.

Reserva

És imprescindible reservar per assistir-hi. Els concerts compliran en tot moment amb els protocols de seguretat i respectaran l’aforament màxim permès en cada moment. Demanem al públic que sempre estigui assegut i mentre no consumeixi, porti la mascareta posada.

93 653 63 39
calfigarot@calblay.com

 

[+ info a la pàgina dels Castellers de Vilafranca]