Dissabte 7 de maig, a les 20 h a l’espai La Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia hi haurà un concert a càrrec de Susana Sheiman amb opció de sopar-berenar amb les propostes culinàries de Cal Blay i/o visita al CAVACENTRE.

Susana Sheiman

Susana Sheiman és una de les vocalistes més explosives i punyents del nostre país. Després de la seva etapa com a cantant de la Barcelona Jazz Orquestra i del seu formidable disc “Swing Appeal” amb el trio del pianista Ignasi Terraza i posterior “Open Gate”, presenta un nou disc liderant un quintet brillant que posarà la seva versatilitat al servei d’un repertori molt variat que farà les delícies dels amants del jazz.

Food lovers – Musictast

Per tal de gaudir al màxim de l’espai on es durà a terme aquest concert, el Festival ofereix l’opció de VISITA al CAVACENTRE i també l’opció MUSICTAST, un menú gastronòmic de la mà de Cal Blay.

☝ ATENCIÓ: La visita a l’espai CavaCentre no es podrà realitzar el mateix dia del concert. Per tal d’oferir un millor servei a tots els assistents del concert, l’organització i infraestructura necessària ens ha obligat a no poder realitzar la visita al CavaCentre el mateix dia del concert. No obstant, el festival dóna l’opció a adquirir els tiquets per a realitzar la visita en la mateixa plataforma de venda d’entrades. Aquesta visita es podrà dur a terme concertant el dia i hora més convinguda directament amb l’espai CavaCentre fins a 31-12-2022.