El 7 de maig comencem un nou projecte a Vilarnau: un pop-up gastronòmic per a tota la família!

Un restaurant efímer per la temporada càlida a l’avantguardista celler de Vilarnau, una illa entre vinyes. A la carta trobareu plats ideals per compartir i fer picar, com guacamole, anxoves de l’escala, embotits de la Llacuna, pernil ibèric o les clàssiques escopinyes. Però també podreu demanar les delicioses mini Mc Blays o un llom baix escalopat, un plat que mai falla. I al celler, vins i caves Vilarnau, entre els que trobareu caves ecològics, vins de varietats autòctones i els caves Albert de Vilarnau.

Una proposta per a tothom

Al gran espai exterior de Vilarnau els nens, i no tant nens, gaudiran dels nostres pícnics enmig d’un entorn de vinya amb un prat bucòlic per jugar mentre els “grans” es relaxen a taula. Aquesta opció també es podrà realitzar de nit, amb frontals! Tota una aventura pels més menuts.
Però si es busca tranquil·litat, hi haurà taules a l’interior on es podrà admirar la insòlita arquitectura avantguardista de Luis G onzalez i l’interiorisme d’Antoni Miró.
També us aconsellem que no us perdeu les postes de sol acompanyades d’una copa de cava, on podreu experimentar amb tots els sentits la calidesa dels últims rajos de sol, la llum acolorida del capvespre, el silenci de les vinyes i l’aroma bombollejant del cava ben fresc.

Pícnics

Us descobrim una manera molt divertida i casual de venir a dinar o a sopar al Pop-up de Vilarnau: els Pícnics! Són unes cistelles plenes de sabor i bon rotllo, podreu triar entre diferents configuracions, però en totes elles hi destapareu una ampolla de cava ben fresca acompanyada de la millor gastronomia; amb estovalles, catifa i falconera. Gaudireu d’un dinar molt original!