La sala nova del Mirador  

Us presentem l’última incorporació al Mirador de les Caves, la nova sala del restaurant. Aquesta diàfana i lluminosa estança es troba entre la terrassa i l’entrada principal del Mirador, amb un peu entre els pins i un altre al restaurant. És un espai amb capacitat de fins a 40 persones, que se suma a l’aforament del restaurant, de fins a 85 persones.

Aquesta nova sala augmenta la capacitat del restaurant, fet que es feia necessari en temporada de calçots i durant els caps de setmana, quan el Mirador s’omple de gom a gom.

D’altra banda, la sala és un espai amb privacitat, perfecte per a celebracions en grup: comunions, aniversaris, dinars d’empresa o trobades d’amics.

 

Paisatge i gastronomia

El Mirador de les Caves és un restaurant de Cal Blay, situat al bell mig de les muntanyes penedesenques, a Subirats. Rodejat de vinyes i cellers, és una balconada natural sobre la plana del Penedès, des d’on guaitar un paisatge espectacular: Montserrat, Sant Llorenç del Munt, els Pirineus, el Montseny…i el castell de Subirats!

 

 

Pel que fa a la cuina, les bases són els ingredients, de qualitat i proximitat, i les coccions, a la brasa i sempre respectant el producte. Receptes tradicionals i senzilles amb un toc de reinvenció. Si us voleu sorprendre, no deixeu de tastar les postres!

Us convidem a pujar al Mirador de les Caves a gaudir de les vistes, de la nostra gastronomia i a descobrir aquest nou racó!

 

[+ info] Mirador de les Caves