La Plural a Vilanova i la Geltrú 

Al febrer vam engegar un nou projecte culinari amb La Plural a Sant Sadurní d’Anoia, que ha rebut una fantàstica acollida en la, de moment, curta trajectòria. Ara, aquest projecte ha crescut amb un segon restaurant: La Plural a Vilanova i la Geltrú, a la plaça de la Mediterrània, que va  arrencar a finals de març. Durant aquesta Setmana Santa, La Plural de Vilanova ha pogut demostrar tot el seu carisma culinari, omplint cada dia el restaurant (respectant els límits imposats per la normativa Covid). 

 

La comunitat gastronòmica creix!

L’èxit de La Plural rau en la seva concepció adaptada al 100% als nous temps: és un espai de trobada on menjar sense convencionalismes ni etiquetes. Un local preparat per teletreballar, adaptat a les necessitats que han sorgit de la pandèmia global. També disposa de servei delivery i take away i una cuina oberta durant 12 hores. A més, s’ha dissenyat una carta oberta al món, per a complaure a tots els gustos. Com a contrapunt, també es vol potenciar el producte local, com els vins, que varien segons la regió on estigui ubicat cada restaurant.  Amb aquestes premisses, La Plural entra amb força i molta il·lusió al sector restauració a Vilanova i la Geltrú. Ens trobareu a la Plaça de la Mediterrània, 2. Un espai diàfan amb una bona terrassa al centre de Vilanova. 

 

La Plural té una missió, que és la d’escampar el seu missatge:  En Plural la Vida Suma. Aquesta idea ens parla del fet que tots junts formem una comunitat i que, aquesta, és variada en gustos i preferències, i aquí rau la riquesa. A La Plural hi ha un plat, un lloc i un moment per cadascú.  I cada tria és respectada.

En Plural la Vida Suma