El Pop-up gastronòmic ha estat una de les més grates sorpreses de l’estiu: un restaurant que ha sorgit amb el bon temps, de la col·laboració de Vilarnau i Cal Blay. Els seus caves i la nostra gastronomia servits de les més diverses maneres: a taula, a la gespa, fent pícnics… I tot en l’entorn màgic i aïllat del celler de Vilarnau.

Un estiu inoblidable

Aquest estiu l’hem espremut al màxim al Pop-up gastronòmic: amb dinars, sopars, vermuts i moltes activitats. Destaquem els divendres amb música en directe, uns concerts en format intimista que han rebut una molt bona acollida. Experiències úniques que hem pogut compartir amb tots els que heu vingut en un moment o altre. Gràcies!

 

 

Últim cap de setmana, 11 i 12 de setembre

L’11 de setembre, Diada de Catalunya, serà el darrer dissabte del Pop-up Gastronòmic i podreu venir a dinar o a sopar per acomiadar aquesta gran temporada.

El 12 de setembre, en el marc de la Verema del Cava  hi ha una visita al celler que acabarà amb un Pícnic. I és una excel·lent manera de conèixer aquest celler i el restaurant abans de tancar les portes fins a la temporada vinent.

Sigui com sigui, veniu a acomiadar-vos, ens farà molta il·lusió poder-vos servir els nostres plats  l’últim cap de setmana.

Gràcies a tothom i fins l’any que ve!