Cal Figarot és el nostre restaurant més especial: situat al cor de Vilafranca del Penedès a un edifici insigne, que és la seu dels Castellers de Vilafranca. A més d’acollir un museu, una botiga, la gran nau d’assaig dels castellers i el nostre restaurant, Cal Figarot té un preciós pati interior on es poden celebrar les millors festes de Vilafranca.

Aprofitant que arriba el bon temps us presentem les opcions per a celebrar les festes de la quitxalla, amb els seus amics o amb la família:

Aniversaris

Al vostre fill o filla li encantarà celebrar amb els seus companys i amics el seu aniversari a Cal Figarot: amb un berenar deliciós i amb activitats molt divertides. Consulteu totes les propostes per a nens i nenes: des d’inflables, fins a tallers infantils, amb monitor.

Una manera diferent de fer una gran festa d’aniversari on tots gaudiran d’una tarda genial -ep, i els pares i mares…també!-.

Reserves a calfigarot@calblay.com

 

 

 

Comunions

A Cal Figarot us oferim el Menú Comunió, pensat per a aquestes celebracions familiars. Ja sigui en petit comitè o una gran festa amb família i més enllà, aquest menú agradarà a tots els convidats. N’hi ha un pels adults, amb uns primers per picar i compartir: pernil ibèric, bunyols de bacallà, croquetes de rostit, amanida de burrata, caneló de crema de ceps, en fi…un començament que promet! I de segon, els comensals podran triar entre el nostre escalopat de Rubia gallega o calamarsets de costa a la planxa, tot amb guarnicions que varien segons la temporada de l’any. Ja per acabar, mini cheesecake, catànies, carquinyolis i cafè. Un àpat molt festiu per un dia que s’ho val.

I els petits, que són els protagonistes, encara gaudiran més amb el nostre menú combinat especial: pasta a la bolonyesa, patates casolanes fregides i croquetes de rostit. I de postres…gelat! A més, tots us divertireu a un espai ideal per a celebracions amb la quitxalla.

[+ info] Menu Comunió

Reserves a calfigarot@calblay.com

Escola de castells

Finalment, pels menuts que s’enfilen per tot arreu, els Castellers de Vilafranca organitzen l’escola de castells per a nens i nenes de 4 a 14 anys.

[+ info] Castellers de Vilafranca