MUSiCVEU farà parada a Els Jardins de Codorníu amb Abbey Road. Un concert tribut a The Beatles en benefici del Rebost Solidari de l’Associació Ressó.


Concert, visita i sopar

El concert d’Abbey Road se celebrarà el 20 de juny a les 20h als Jardins de Codorníu, donant l’opció als assistents a una visita a les Caves abans de l’actuació i a un posterior sopar amb la gastronomia de Cal Blay.

Un tribut a The Beatles

Abbey Road és un dels millors tributs del món als Beatles. Amb més de 2000 concerts en quatre continents, oferiran al Festival solidari MUSiCVEU un fascinant viatge al passat rememorant la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna.

El concert tindrà lloc a un indret en plena natura vitícola, als peus del celler de Codorníu declarat Monument Històric Artístic Nacional, amb una arquitectura modernista que crea un ambient peculiar fruit d’aquestes atractives i delicades formes. Cançons com Love Me Do, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Help!, Yesterday, Penny Lane, Hey Jude, Let It Be y moltes altres formen part d’un espectacle per a totes les edats, on el públic pot cantar i ballar unes cançons que ja són universals i que formen part de l’imaginari musical de tot amant de la música.

Una experiència completa de visita a Codorníu i sopar amb Cal Blay

Per tal de gaudir al màxim del marc incomparable on es duu a terme el concert, el Festival ha preparat un vespre molt especial, donant l’opció de visitar les Caves Codorníu abans del concert (a les 18:30 hores) i gaudir plegats d’un sopar, amb la gastronomia Cal Blay, en acabar l’actuació.

La compra d’entrades serà prioritàriament en línia a través de www.musicveu.cat/entrades. El preu del concert serà de 15 euros. Pel mateix canal també es podrà adquirir l’entrada per visitar les caves que serà de 8 euros i inclou la degustació d’un cava en finalitzar la visita, així com l’entrada al sopar a Els Jardins de Codorníu que serà de 36 euros (dels quals 2 euros es destinaran en benefici del Rebost Solidari). També es podrà adquirir les entrades a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual d’obertura.