Posta de sol i música

Al Pop-up Gastronòmic de Vilarnau iniciem una sèrie de concerts durant els vespres dels divendres. En aquest moment en què la nit va guanyant a la llum, es crea un ambient màgic, que serà magnificat per les sessions musicals. Vilarnau és com una illa entre vinyes, un espai isolat al cor del Penedès. Amb el Pop-up Gastronòmic l’experiència és total perquè es pot prendre una copa de cava, fer l’aperitiu o un sopar gourmet en aquest entorn tan especial. A tot això ara li afegim música! 

Concert d’Aina i Joan

Divendres 11 de juny, a les 20:30 h començarem la primera edició de Sunset Fridays al Pop-up Gastronòmic amb Aina i Joan. Un duet acústic vilafranquí format per Joan Moreno a la guitarra i Aina Ros a la veu. Un concert on podreu escoltar versions de cançons de tota mena sempre amb el seu toc íntim i personal. En el seu espectacle, d’hora i mitja de durada aproximadament, faran un petit viatge emocional a través de les cançons versionades a guitarra (espanyola i acústica) i veu.

Començaran d’una manera força calmada amb un estil més indie amb cançons d’artistes com Russian Red, Judit Neddermann, Leonard Cohen,etc. A mesura que l’espectacle avança, s’endinsaran en diferents gèneres com la música catalana o el pop-rock, amb grans hits com Chandelier de Sia. Però, sobretot, posant èmfasi en el gènere de l’havanera versionant grans temes com Vestida de Nit de Sílvia Pérez Cruz o Habaneras de Cádiz de Carlos Cano.

 

 

No cal reserva prèvia.

Calendari de Juny

Us hi esperem!