Posta de sol i música

Al Pop-up Gastronòmic de Vilarnau seguim amb els concerts durant els vespres dels divendres. En aquest moment en què la nit va guanyant a la llum, es crea un ambient màgic, que serà magnificat per les sessions musicals. Vilarnau és com una illa entre vinyes, un espai isolat al cor del Penedès. Amb el Pop-up Gastronòmic l’experiència és total perquè es pot prendre una copa de cava, fer l’aperitiu o un sopar gourmet en aquest entorn tan especial. A tot això ara li afegim música! 

Concert d’aQstica

Divendres 18 de juny, a les 23 h hi haurà concert de Sunset Fridays al Pop-up Gastronòmic amb aQstica. Aqstica són uns músics que toquen moltes d’aquelles cançons que tots guardem a l’arxiu de la memòria, cuinades en format acústic. Músiques diverses que conviuen al mateix repertori quan les passem pel túrmix d’aQstica i que aquest divendres ens faran vibrar.

Veniu a escoltar a aquest trio format per veu, guitarra i contrabaix i les seves versions amb un segell personal i molt íntim. A més, podreu degustar una copa de cava o quedar-vos a sopar al Pop-up Gastronòmic.

 

 

No cal reserva prèvia.

Calendari de Juny

Us hi esperem!