Arrossos i peixos arriben al Vinticinc

La cuina del Vinticinc sempre s’ha caracteritzat per combinar la tradició amb les noves tendències gastronòmiques. I ara que s’ha renovat, segueix fidel a aquesta premissa però oferint el bo i millor de la cuina marinera. Als entrants hi trobareu calamars enfarinats, cloïsses o bunyols de bacallà. Després, una selecció de peixos cuinats a la brasa o a la planxa, sempre respectant la qualitat del producte i potenciant el seu gust original. Destaquem les gambes de Vilanova, directes del port al Vinticinc. Finalment, incorporem arrossos i fideuà a la nova carta, on trobareu propostes per a tots els gustos: des de la clàssica paella mixta, fins a l’arròs de verdures -pensant en els vegans- passant per una fideuà amb allioli.

Plats icònics

No obstant les novetats, no faltaran els best sellers del Vinticinc, com els ous estrellats amb patates de Prades o els Canelons amb carn del perol i crema de ceps. Uns plats que mai fallen i que les noves generacions també han de poder-los gaudir. Consulteu aquí la carta: 

El restaurant més genuí de Cal Blay

L’esperit del vi, del cava i del Penedès es conjuguen en l’antic celler modernista de 1905 rehabilitat per donar lloc al restaurant que ha vist créixer Cal Blay. El Vinticinc està ubicat al costat del que va ser el primer restaurant de Cal Blay, fet que el fa molt especial per a tots aquells que són fidels a la gastronomia de la família Carda-Torne. Multitud de detalls fan d’aquest restaurant un espai singular i molt especial. Aquí podreu assaborir els més de 120 caves que s’elaboren a Sant Sadurní d’Anoia en una carta de vins configurada amb el coneixement i la passió d’aquells qui estimem el Penedès.

Descobreix-lo!

Com la marinada, vent que bufa de la mar cap a terra, us portem l’aroma del Mediterrani en una suau brisa que envaeix la nostra cuina.