Maig a les vinyes

La Primavera del Cava ha arribat amb activitats molt especials a 12 cellers elaboradors de Cava. Aquest maig us convidem a gaudir de la primavera a l’aire lliure amb família i amics.

Els cellers amb gastronomia Cal Blay: Codorníu i Vilarnau

Al programa d’activitats destaquem dos dels cellers on hi servim la nostra cuina: El Pop-up Gastronòmic de Vilarnau i Els Jardins de Codorníu. Una excusa ideal per anar a tastar els nostres plats!

Berenar i Tast de Terra, Art i Cel damunt la vinya florida

Vilarnau. Pop-up Gastronòmic
Dissabte 15 de maig a les 19:30 h

Al mes de maig, les vinyes florides estan d’un color preciós. En aquesta activitat casarem astronomia amb viticultura: a l’antic Egipte i a la Mesopotàmia el feixuc treball de la Terra es guiava pels astres. Fou llavors quan la Verge zodiacal s’identificà amb Ceres, fecundant la terra. Els viticultors tenen en aquesta constel·lació l’estrella veremadora, la Vindemiator.

Horari:

19:30 h – Presentació de l’activitat i un berenar-sopar pels assistents

21:00 h- Posta de sol. Observació de la cintura de Venus acompanyat per un cava rosat

21:15 h – Dividirem els assistents en 3 grups per fer les 3 activitats: Pintura amb vi (Marta Aranyó), Observació amb telescopi (Carles Schnabel) i Observació del cel a ull nu (Rat Parellada).

23:00 h – Finalitza l’activitat amb un regust de boca que no oblidareu.

Preu: 39 €

Contacte: enoturisme@vilarnau.es / 93 891 23 61

RESERVA JA! 

 

Codorniu Experience

Els Jardins de Codorniu
Dissabte 22 de maig a les 10 h

 

 

Visita especial al celler Codorníu on descobrirem les anècdotes i curiositats dels personatges històrics de Codorníu. Inclou la degustació de 3 caves en 3 espais diferents i exclusius del celler. Acabarem amb un aperitiu complert de Km0. Durant el recorregut de la visita anirem explicant la història d’aquests personatges i s’aniran visitant els diferents espais. Aquest són l’Anna de Codorníu, on farem la degustació a l’espai Anna; en Josep Raventós, on visitarem la primera cava de Codorníu i en Manuel Raventós, on visitarem la meravellosa Torre Modernista construïda per l´arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch. La Història i els Caves mai no han anat tant de la mà!

Preu: 28€

Contacte: reservas@codorniu.com / 93 891 33 42

RESERVA JA!