Del 15 de juny al 15 d’agost els cellers CORPINNAT acullen una setantena de sopars en espais singulars de cada celler servits per restaurants de proximitat i xefs de reconegut prestigi. La cuina de Cal Blay, liderada pel nostre xef Fèlix Aranda, també hi serà present.

Cal Blay & Corpinnat

El 23 de juliol, a les 20.30 h, en Fèlix oferirà la nostra proposta gastronòmica en un sopar al celler Llopart. Aquest menú estarà maridat amb els escumosos i vins Llopart.

 

Telèfon de reserva 637267374

Festival Gastronòmic al Penedès

El primer Festival Gastronòmic CORPINNAT farà valdre la riquesa i diversitat gastronòmica del nostre país, maridada amb una selecció dels millors vins escumosos nascuts al cor del Penedès. I, al mateix temps, el festival vol ser també una oportunitat per ajudar a superar la crisi derivada de la pandèmia, especialment per al sector dels restaurants.

Tots els sopars es fan complint amb les mesures sanitàries derivades de la pandèmia, amb aforaments limitats i respectant sempre les distàncies de seguretat.

Visita prèvia al celler

La visita a Llopart serà opcional i gratuïta, a les 19.30 h. Tots els cellers ofereixen als comensals amb reserva per sopar una visita gratuïta al celler escollit, que es farà sempre abans de començar l’àpat. En el moment de fer la reserva heu de comunicar que també voleu fer la visita.