Final de temporada al Pop-up gastronòmic

2021-08-23T15:30:25+01:0030 August 2021|Categories: General|

El Pop-up gastronòmic ha estat una de les més grates sorpreses de l’estiu: un restaurant que ha sorgit amb el bon temps, de la col·laboració de Vilarnau i Cal Blay. Els seus caves i la nostra gastronomia servits de les més diverses maneres: a taula, a la gespa, fent pícnics… I tot en l’entorn màgic i aïllat del celler de Vilarnau.

Un estiu inoblidable

Aquest estiu l’hem espremut al màxim al Pop-up gastronòmic: amb dinars, sopars, vermuts i moltes activitats. Destaquem els divendres amb música en directe, uns concerts en format intimista que han rebut una molt bona acollida. Experiències úniques que hem pogut compartir amb tots els que heu vingut en un moment o altre. Gràcies!

 

 

Últim cap de setmana, 11 i 12 de setembre

L’11 de setembre, Diada de Catalunya, serà el darrer dissabte del Pop-up Gastronòmic i podreu venir a dinar o a sopar per acomiadar aquesta gran temporada.

El 12 de setembre, en el marc de la Verema del Cava  hi ha una visita al celler que acabarà amb un Pícnic. I és una excel·lent manera de conèixer aquest celler i el restaurant abans de tancar les portes fins a la temporada vinent.

Sigui com sigui, veniu a acomiadar-vos, ens farà molta il·lusió poder-vos servir els nostres plats  l’últim cap de setmana.

Gràcies a tothom i fins l’any que ve!

White Summer Party al Pop-up Gastronòmic

2021-08-23T14:47:42+01:0023 August 2021|Categories: General|

Posta de sol i…música!

Al Pop-up Gastronòmic de Vilarnau tanquem un estiu de luxe, ple de música, cava i gastronomia. Vilarnau és com una illa entre vinyes, un espai isolat al cor del Penedès. Amb el Pop-up Gastronòmic l’experiència és total perquè es pot prendre una copa de cava o un combinat, fer un mos lleuger o un sopar gourmet en aquest entorn tan especial i, després, gaudir de les nostres propostes musicals. Han sigut unes nits per a recordar, i ara tenim l’oportunitat de gaudir l’última amb la White Summer Party. 

White Summer Party

Aquest divendres 27 d’agost veniu vestits de blanc o colors clars i pastel al Pop-up Gastronòmic de Vilarnau, festa assegurada de 20.30 h a 00.30 h. Allà gaudirem d’una sessió revival amb DJ Jesús i els grans temes dels anys 80 i 90. 

No cal reserva prèvia.

Àuria Franch en concert

2021-08-16T12:13:51+01:0016 August 2021|Categories: General|

Posta de sol i després…música!

Al Pop-up Gastronòmic de Vilarnau anem fent pas per un agost ple de concerts de divendres. Vilarnau és com una illa entre vinyes, un espai isolat al cor del Penedès. Amb el Pop-up Gastronòmic l’experiència és total perquè es pot prendre una copa de cava o un combinat, fer un mos lleuger o un sopar gourmet en aquest entorn tan especial i, després, gaudir de les nostres propostes musicals. Són nits d’estiu per recordar!

Àuria Franch en concert

El concert d’Àuria Franch serà divendres 20 d’agost a les 22:30 h. Àuria Franch, qui compta amb una llarga trajectòria musical, ens enamorarà amb la seva veu espectacular, versionant cançons conegudes, clàssiques i actuals.

[+ info Àuria Franch] 

No cal reserva prèvia.

Dantuvi en concert a Vilarnau

2021-08-09T12:09:14+01:009 August 2021|Categories: General|

Posta de sol i després…música!

Al Pop-up Gastronòmic de Vilarnau tenim un agost ple de concerts de divendres. Vilarnau és com una illa entre vinyes, un espai isolat al cor del Penedès. Amb el Pop-up Gastronòmic l’experiència és total perquè es pot prendre una copa de cava o un combinat, fer un mos lleuger o un sopar gourmet en aquest entorn tan especial i, després, gaudir de les nostres propostes musicals. Són nits d’estiu per recordar!

Dantuvi en concert

El concert de Dantuvi serà divendres 13 d’agost a les 22:30 h. En Marc Menendez -Dantuvi- ens farà somriure amb la seva rumba positiva, plena de ritme i bon rotllo. Ell és músic intèrpret i compositor, cofundador, guitarrista i vocal del reconegut grup de mestissatge “9son” entre d’altres.

 

No cal reserva prèvia. 

Agost al Pop-up Gastronòmic de Vilarnau

2021-08-03T09:37:44+01:003 August 2021|Categories: General|

Engeguem el mes vacacional per excel·lència al Pop-up Gastronòmic i ho fem amb els concerts dels vespres de divendres. 

Un pla rodó

Veniu a sopar, a prendre una copa de cava Vilarnau o un combinat a un indret aillat entre vinyes on gaudir de la llum del capvespre en petit comitè. Amb unes postes de sol i nits que canvien la llum del paisatge i esdevenen records únics. I, a més, amb música en directe.

Calendari d’agost

Aquí teniu les nostres propostes musicals pel mes d’agost. L’horari dels concerts és a les 22:30 i l’entrada és lliure, però s’aconsella reservar si es vol sopar. 

Reserves

674 40 17 90
vilarnau@calblay.com 

[+ info Pop-up Gastronòmic]

[+ info Caves Vilarnau]

Cal Blay al Festival Jardins de Terramar

2021-08-03T10:49:26+01:001 August 2021|Categories: General|

Cuinem al festival Terramar de Sitges

A Cal Blay estem al capdavant dels fogons de la zona village del Festival Jardins de Terramar del 29 de juliol fins al 13 d’agost. Si voleu sopar a la terrassa més espectacular del Mediterrani amb un ambient festivalero, us hi esperem!

[+ info Gastronomia Festival Jardins de Terramar]

Accés al Village

Per accedir al village no és necessari tenir una entrada pels concerts, però sí que cal adquirir les entrades a la pàgina de l’ajuntament de Sitges, amb aquesta entrada podreu gaudir dels espectacles de “Els imprescindibles” i de tot l’entorn dels Jardins de Terramar mentre sopeu, feu una copa o preneu un gelat.

[+ info entrades als Jardins de Terramar]

Title

Go to Top