La música conquista el Penedès…I nosaltres ens deixem estimar!

ATENCIÓ: els artistes que ens acompanyaran aquest divendres seran Double Chick.

Divendres 18 de juny concert a Els Jardins de Codorníu.

Us esperem a Codorníu per gaudir de Double Chick mentre gaudiu del cava i la nostra gastronomia. Podeu fer una copa de cava o…quedar-vos a sopar!

El concert tindrà una entrada general a 8 € que inclourà el concert i una copa de cava i de 4 € per als menors entre 8 i 17 anys.

Entrades a tickets.visitascodorniu.com

Double Chick

Elsa Jaldo i Xevi Chase formen Double Chick, un duo acústic de Girona nascut el 2013 arran de l’amor per la música. Junts van començar aquest petit projecte amb la intenció de dedicar-se a allò que més els apassiona i així va ser, amb molta cura i després d’innombrables actuacions, Double Chick s’ha convertit en la seva professió i un nou estil de vida.

La seva motivació és que tots aquells que els escoltin sentin la música de grat, per això en cadascuna de les seves actuacions donen el màxim perquè així succeeixi. L’elecció del repertori i el seu estil musical també estan seleccionats amb delicadesa, basant-se en grans èxits musicals des dels anys 80 fins a l’actualitat en homenatge a grans artistes nacionals i internacionals de diversos estils musicals com Pop, Rock, Soul, entre d’altres. Dins d’aquests estils musicals, ens trobem a artistes com: Police, Elvis Presley, U2, Amy Winehouse, Ed Sheeran, Daft Punk, Katy Perry, Avicci, Bruno Mars, Alicia Keys, entre molts més. 

Els Jardins de Codorníu

Els Jardins de Codorníu és la proposta estiuenca de Codorníuun agradable espai ubicat al voltant del mític celler, on podeu degustar una copa de cava i tapes i plats elaborats per nosaltres. Un espai que es troba en plena natura vitícola, als peus del celler declarat Monument Històric Artístic Nacional, que bé val una visita. Us hi esperem!