Diumenge 19 de juny, a les 20 h al Celler de Codorníu  hi haurà un concert a càrrec d’ABBA – The New Experience amb opció de sopar-berenar amb les propostes culinàries de Cal Blay i/o visita a les Caves Codorníu.

ABBA THE NEW EXPERIENCE

ABBA fou un dels grups musicals mundialment conegut, que va contribuir a crear la música i l’estil dels anys 70’s i 80’s.

La fórmula magistral de les seves melodies enganxoses i del seu so propi van impregnar de màgia la vida de molts de nosaltres, i han aconseguit estar presents en la memòria col·lectiva de vàries generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys.

ABBA THE NEW EXPERIENCE continua difonent els seus grans èxits amb un espectacle musical i escènic amb el nivell d’exigència que el grup original es mereix. Interpretant les seves cançons amb la mateixa qualitat, elegància i màgia amb les que el grup suec va conquerir i segueix conquerint les llistes d’èxits.

Amb poc més de 6 anys de trajectòria profesional, son el tribut a la banda més gran de la història del pop líder en contractació i nombre de concerts al nostre país. ABBA THE NEW EXPERIENCE ha actuat a prestigiosos esdeveniments i auditoris com el Festival de Pedralbes, Festival Diverland, Festival internacional de Cambrils, Festival SOM de Mar de Lloret, Auditori de Girona, així com a festes majors de diverses ciutats i municipis (Madrid, Barberà del Vallès, Igualada, Platja d’Aro, Vilafranca del Penedès, etc). En molts d’aquests concerts es van exhaurir les entrades.

Podríem dir moltes coses més d’ABBA THE NEW EXPERIENCE, però preferim que ho veieu vosaltres mateixos!

logo escola dansa Aquest concert comptarà amb un espectacle de ball a càrrec de l’Escola de Dansa CAS de Vilafranca, aconseguint un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va conquistar les llistes d’èxits a partir de la seva victòria en el festival d’Eurovisió de 1974.

FOODLOVERS – MUSICTATS

Per tal de gaudir al màxim de l’espai on es durà a terme aquest concert, el Festival ofereix l’opció de visitar les Caves Codorníu abans del concert, a les 18:30 h, com la possibilitat de quedar-se a un magnífic sopar de forquilla de la mà de Cal Blay.

VISITA SOLIDÀRIA AL CELLER:
El preu de la visita a a les Caves Codoníu és de 10€/persona.
El preu del MUSICTAST by Cal Blay és de 25€/persona.

Aquí us detallem les propostes complementàries al concert: